Čili vino + dva ročno gravirana društvena kozarca

29,00

Opis izdelka

Čili vino + dva ročno gravirana društvena kozarca

29,00

Da vam pričaramo čimbolj osebno darilo samo za vaju dva, vam naknadno vgraviramo še inicialke, imena oz. krajšo misel po želji.
Kar bi želeli nam preprosto pri zaključku nakupa dopišite v opombe
.

Ker vam želimo pričarati res nepozaben, ter eksotičen trenutek v dvoje. Smo čili vinu dodali še dva ročno gravirana steklena kozarca, z logotipoma “Društvo ljubiteljev čilija Slovenije”, ter največji in najbolj pikantni Facebook skupini “Čudoviti svet čilija”
V očeh obdarovanca pa boste ostali kot oseba s prefinjenim značajem in čutom za posebna darila.

Brez zadržkov lahko rečemo, da je naše čili vino poseben unikaten izdelek, kombinacija vrhunskih vinskih sort, kletarjenja po starih metodah z dotikom sveže in pikantne note čilijev.Oddaljen od klasičnih vin, malce kontroverzen, željan ekstravagance, a vendar uglajen.

V kulinariki priporočamo kombiniranje z lahko perutnino, prilogo z vzhodnjaškimi začimbami in pikantno mehiško Quesadillo.

Pridružujemo si pravico, da bodo morda kozarci kdaj v prihodnje malo drugačne oblike, saj je to odvisno od uvoznikov steklovine, ki včasi umaknejo kaj iz prodaje. A vendar bomo zagotovili, da vsebnost ostane enaka, prav tako velikost graviture.