2x Čili Frik omaka 250 ml po izbiri

Akcija!

31,60 22,12

Počisti

Izberi 2 omaki Čili Frik v VELIKI embalaži 250 ml.

Posebna akcijska ponudba!

Šifra: KV0013-2-1. Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Končno na voljo tudi velike ČILI FRIK omake v kompletu. Prav tako pa so kot takšne odlično darilo za vse priložnosti! Te v večji velikosti za prave čili ljubitelje!

V kompletu lahko po ugodnejši ceni kupite 2 ČILI FRIK omaki 250ml po svoji izbiri

Izbirate lahko med različnimi omakami.

Izbirate lahko med:

Most wanted

Najmočnejša omaka v Čili frik izboru. Frik se je malce poigral z najmočnejšimi sortami čilija, ki jim chilli-headi radi rečemo ”nuklearci”. Na trgu je zaznati vedno več povpraševanja po izredno pekočih omakah in Frik se ni dolgo obotavljal, brž je zavihtel svojo čarobno kuhalnico, zakuril v kotlu in predstavil svojo novo specialiteto.

Bomb zero

Tretja najmočnejša omaka v Čili frik izboru. Ko flaško odprete se v živo rdečo omako zazrete, Moruga pa vam ven zažuga: “Pazi kaj delaš z mano, saj drugače te bom spekla nehumano.” Klub temu, da je omaka zelo pekoča, še vedno obogati jed, pa vendar ne dobite občutka, kot bi jedli britvice. Menim, da je v kulinariki treba uživati in ne trpeti.

Dirty sharon

Frik je poskrbel, da je Sharon poredna kot se le da, saj vsebuje najvišji procent čilija. Zaradi tega se čili resnično izrazito okusi in je posebej primerna za zahtevnejše ljubitelje in poznavalce teh fantastičnih sadov narave. Nepogrešljiva je pri žaru, saj se blaga aroma naravnega dima sadnega drevja odlično poda kotletom, čevapčičem ali pleskavici, mariniranem mesu,… Za prave gurmane izbor no. 1!

Desert smoke

Čiliji in paprika so dimljeni v 60 let stari dimnici po starem etnološkem običaju. 4-5 ur se intenzivno dimijo s suhim lesom jablane, hruške ali slive. Nato se pretok zraka omeji, notri pa jih pustimo še celo noč, da jih nežna sadna aroma zgorelega lesa čimbolj obogati. Odlično se poda jedem, kjer je poleg narezek s sirom, ali azijskim prikuham, saj kutina in ingver dajeta aromatičen fruity okus.

Purple haze

Ob odprtju flaške vas bo prevzel romantičen vonj jurke ter zimsko poživljajoča aroma cimeta in klinčkov. Po njej posega predvsem ženski del in pa tisti, ki se šele podajajo na pot pikantne kulinarike. Poskusite jo dodati par kapljic na katerokoli slaščico ali sladoled in razvnela bo vaše brbončice do nebes in nazaj.

Dodatne informacije

1. Izdelek

Desert smoke 2/6, Bomb zero 3/6, Dirty Sharon 4/6, Most wanted 5/6

2. Izdelek

Desert smoke 2/6, Bomb zero 3/6, Dirty Sharon 4/6, Most wanted 5/6