API-PAPI: štiri čebelje dobrine v enem

  • API-PAPI-med-propolis-cvetni-prah-matični-mleček
  • api-papi-na-žlici

11,90

API-PAPI bo okrepil tvoj imunski sistem in te napolnil z energijo.

Združuje kar 4 čebelje dobrine v enem kozarčku:

  • med
  • cvetni prah
  • propolis
  • matični mleček

Količina: 230g

Je naš prodajni hit, ki ga redno razprodamo, zato ne oklevaj! Dodaj ga v košarico ZDAJ in okvirno bo dostavljen v treh delovnih dneh.

Šifra: KV0417. Kategorija: Oznake: , ,

Opis

API-PAPI

API-PAPI je naraven produkt, ki sestoji iz kar štirih izjemnih sestavin, ki jih proizvedejo čebele. Primeren je za krepitev imunskega sistema in poživitev telesa. Zaradi sladkega okusa ga radi jedo tudi najmlajši.

API-PAPI je naš najbolje prodajan izdelek. Združuje štiri sestavine:

  • med
  • cvetlični prah
  • propolis
  • matični mleček

Količina: 230g

Način uporabe in rok trajanja API-PAPI

Svetujemo, da se API-PAPI uporablja vsako jutro na tešče po 1 žličko. Pri uporabi priporočamo, da se uporablja lesena, keramična ali plastična žlička. Kovinske ne priporočamo, saj povzroči, da se s stikom kemična sestava medu spremni.

Rok trajanja: Še nikoli odprt je primeren za užitje tudi tri ali več let od datuma polnjena. Po odprtju kozarčka priporočamo, da ga porabiš čim prej.

Hramba: Obvezno ga hranit v hladilniku, saj je matični mleček zelo občutljiv na temperaturo. Prav tako svetujemo, da se po odprtju poje v celoti, s čimer preprečite možen vpliv oksidacije mlečka.

Kaj o API-PAPI menijo naše stranke?

“Odličen … okus za 10-ko.ˇ ~ Elvis iz Zagorja

“Meni se zdi super, ker so naravne sestavine in je odličnega okusa. Otrok ga tako obožuje, da se sam vsak dan spomni, da bi pojedel žličko.” ~ Tina iz Idrije

“Imamo doma … odlično.” ~ Nuša iz Šentruperta

“Uporabljamo že 4. leto. Odlično je!” ~ Darja iz Murske Sobote

Zanimivost o čebelah

Telo čebele je prekrito z drobnimi dlačicami, na katere se ob obisku na cvetju ujame cvetni prah. Čebele obiskujejo cvetje predvsem z namenom, da naberejo nektar, do katerega pa ne morejo, ne da bi se podrgnile ob prašnike in se tako potresle s pelodom.

S pomočjo nog in ščetin na njih čebela očisti s telesa nabrani pelod, ga navlaži s slino in medičino ter ga nato s sprednjimi nogami preloži na zadnje, kjer se nahaja posebno mesto za zbiranje peloda, ki se imenuje košek.

Ko se čebela vrne v panj, najde primerno celico satja in vanjo z zadnjih nog postrga cvetni prah.

Panjske čebele ga navlažijo s slino, stlačijo na dno celice in ga prekrijejo s tanko plastjo medu, s čimer preprečijo kvarjenje.

Zanimivost o propolisu in matičnem mlečku

Ste vedeli za kaj vse čebele uporabljajo PROPOLIS?

Čebele uporabljajo propolis kot gradbeni material in dezinfekcijsko sredstvo, ki čebeljo družino ščiti pred okužbami in boleznimi. Na primer, ko vdre v panj sršen, ga čebele obkolijo ter ga z vročino, ki jo ustvarijo, ubijejo. Nato ga s propolisom mumificirajo, da se iz trupla po panju ne širijo bolezni.

Matica se kot edina mati v 30 tisoč članski družini vse življenje prehranjuje z matičnim mlečkom, mleku podobno tekočino. Če smo natančnejši, jo s to tekočino hranijo mlade čebelice, ki jim žleze v rani mladosti to tekočino izločajo. Kakšen izreden vpliv ima matični mleček na matico, pove podatek, da je življenjska doba matice 5 let, čebele delavke pa okrog 60 dni. Matica torej živi od 20 do 30-krat dlje kot navadne čebele!

Morda vam bo prav tako všeč…