Recept sta zasnovala velika ljubitelja kuhinje, žara, predvsem pa vzgoje čilijev in priprave unikatnih jedi iz njih: Matic Vizjak, kulinarični inovator v slovenski kmetijski panogi, prejemnik domačih priznanj, dveh mednarodnih medalj za inovacijo, slovensko vino s čilijem, pa tudi avtor pekočih omak, ki se že tržijo pod blagovno znamko Čili Frik s piko na i s strani Adama Šerca, enega kulinaričnih favoritov za naslov Masterchef Slovenija 2021.
#mastermove receptura je nastajala kar nekaj časa, s pozornostjo na vsak detajl v okusu, ki mora biti za ljubitelje jedi z žara – popoln. Ustvarjala sta v osrčju podeželja v Šmarju pri Jelšah na Kmetiji Vizjak.
Človek se dandanes lahko kar malo izgubi med prodajnimi policami, ko izbira jedi in dodatke za svoj piknik.
V celotnem slovenskem sektorju pa do danes še ni moč najti res dobre Premium BBQ omake!
Z našo svežo serijo za žar je konec iskanja »tistega več«- karamelizirana čebula, domači med, Fructalov premium sadni sok in druge kvalitetne sestavine – vse je dodano v razmerju, da borbončice podivjajo od dobrega.
Poiščite navdih za svoje nove kulinarične mojstrovine med našimi recepti in navdušite s kombinacijami z našimi produkti (ali brez).
Prikaz vseh 18 rezultatov
Namaz iz medu in črnega kakava ima krasno mazljivo teksturo. Okus je zelo dober in spominja na temno čokolado. Uporaben je na veliko načinov. Dostava je bila hitra in lepo so nas presenetili z brezplačnim vzorčkom. Kupili smo ga prvič, ampak ga bomo definitivno še kupili.
Zanimiva kombinacija dveh zelo znanih okusov. Med doda sladkost in teksturo značilno zanj, kakav pa ustvari zadoščenje, ki sem ga vajen pri čokoladi. Super za zajtrk in majhno pregreho po kosilu.
Ingver naravnost obožujem in ga v zimskem času redno uporabljam, saj mi občutno izboljša odpornost. Sedaj, ko sem odkrila, da ga lahko v enem izdelku združim še z enim naravnim proizvodom, sem čisto navdušena!
Omake so res kvalitetne in okusne, definitivno prebudijo brbončice! In še hitra dostava, da ne ostanem brez!