Akcija!
Akcija!
BBQ Original
Neto količina:

#mastermove receptura je nastajala kar nekaj časa, s pozornostjo na vsak detajl v okusu, ki mora biti za ljubitelje jedi z žara – popoln.

BBQ Original bo prava izbira, da vaše BBQ mojstrovine povzdignete še na višjo raven.

Cena:

6,99

Ni na zalogi

Recept sta zasnovala velika ljubitelja kuhinje, žara, predvsem pa vzgoje čilijev in priprave unikatnih jedi iz njih: Matic Vizjak, kulinarični inovator v slovenski kmetijski panogi, prejemnik domačih priznanj, dveh mednarodnih medalj za inovacijo, slovensko vino s čilijem, pa tudi avtor pekočih omak, ki se že tržijo pod blagovno znamko Čili Frik s piko na i s strani Adama Šerca, enega kulinaričnih favoritov za naslov Masterchef Slovenija 2021.

#mastermove receptura je nastajala kar nekaj časa, s pozornostjo na vsak detajl v okusu, ki mora biti za ljubitelje jedi z žara – popoln. Ustvarjala sta v osrčju podeželja v Šmarju pri Jelšah na Kmetiji Vizjak. 

Človek se dandanes lahko kar malo izgubi med prodajnimi policami, ko izbira jedi in dodatke za svoj piknik. 

V celotnem slovenskem sektorju pa do danes še ni moč najti res dobre Premium BBQ omake!  

Z našo svežo serijo za žar je konec iskanja »tistega več«- karamelizirana čebula, domači med, Fructalov premium sadni sok in druge kvalitetne sestavine – vse je dodano v razmerju, da borbončice podivjajo od dobrega. 

 

  • Izjemno bogatega okusa – brez konkurence!
  • Izdelane iz domačih čilijev, karamelizirane čebule, medu in kopice začimb
  • Po unikatni recepturi žar mojstrov Matic Vizjak in Adam Šerc

Recepti
‘A la Matic’

Poiščite navdih za svoje nove kulinarične mojstrovine med našimi recepti in navdušite s kombinacijami z našimi produkti (ali brez).

RECEPTI

Podobni produkti

Mnenja kupcev

O izdelkih s Kmetije Vizjak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci
SPLETNA TRGOVINA

Oceni izdelek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Katalog
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram