Akcija!
Akcija!
BBQ Spicy
Neto količina:

#mastermove receptura je nastajala kar nekaj časa, s pozornostjo na vsak detajl v okusu, ki mora biti za ljubitelje jedi z žara – popoln.

BBQ Spicy bo prava izbira, da vaše BBQ mojstrovine povzdignete še na višjo raven in jim dodate BBQ pikanten okus.

Cena:

6,99

Ni na zalogi

Recept je zasnovan za velike ljubitelje kuhinje, žara in kuharskih podvigov. #mastermove receptura je nastajala kar nekaj časa, s pozornostjo na vsak detajl v okusu, ki mora biti za ljubitelje jedi z žara – popoln.

Človek se dandanes lahko kar malo izgubi med prodajnimi policami, ko izbira jedi in dodatke za svoj piknik. 

V celotnem slovenskem sektorju pa do danes še ni moč najti res dobre Spicy BBQ omake!  S svojo ravno pravšnjo pikantnostjo bo dodala prijeten spicy okus, ki je primeren za vsakogar.

Z našo svežo serijo za žar je konec iskanja »tistega več«- karamelizirana čebula, domači med, Fructalov premium sadni sok, chipotle, ki dodajo rahlo pikantnost in druge kvalitetne sestavine – vse je dodano v razmerju, da borbončice podivjajo od dobrega. 

 

  • Izjemno bogatega okusa – brez konkurence!
  • Izdelane iz domačih čilijev, karamelizirane čebule, medu in kopice začimb
  • Po unikatni recepturi s pozornostjo na vsak detajl v okusu.

Recepti
‘A la Matic’

Poiščite navdih za svoje nove kulinarične mojstrovine med našimi recepti in navdušite s kombinacijami z našimi produkti (ali brez).

RECEPTI

Podobni produkti

Mnenja kupcev

O izdelkih s Kmetije Vizjak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci
SPLETNA TRGOVINA

Oceni izdelek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Katalog
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram