Chilli beer in pekoča omaka po tvoji zbiri

6 pločevink Chilli beer in pekoča omaka.

27,40

Počisti

Chilli beer in ena Čili frik omaka po lastni izbiri!

*** Prihranek: 11% ***

Pikanten, a osvežilen paket, ki bo zagotovo popestril vaš piknik. Prav tako je odlična ideja za darilo za čili in pivo navdušenca.

Stopnja pikantnosti piva: 0,5 / 6

Količina piva: 6x 0,33L | Alkohol: 6,9%

Kupi ZDAJ in pri tebi bo v treh delovnih dneh.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Šifra: KV0108. Kategoriji: ,

Opis

Chilli beer – nepasterizirano in nefiltrirano svetlo pivo z blagim pikantnim okusom

Čili Frik v sodelovanju z Green Gold Brewing predstavlja nepasterizriano in nefiltrirano svetlo pivo s pikantno noto čilija.

Sveža hmeljska aroma se sladkobno poveže s sadnim okusom, pri katerem prevladujejo okusi manga, papaye in breskve, piko na i pa ji doda ravno prav pikantna nota čilija.

Nežen dotik čilija z vsako sekundo počasi pojenja, a harmoničnost in osvežilnost kar traja in traja. Osvežilna in okusna kombinacija, ki bazira na Green Goldovi uspešnici Rocket Queen – IPA pivu s slovenskimi, domačimi sortami, ki ji je Čili Frik z dovoljenjem (in pod budnim očesom) Green Goldovih pivovarskih mojstrov dodal svoj pikanten značaj.

Stopnja pikantnosti: 0,5 / 6

Zakaj kupiti pekočo omako Čili frik?

Čili frik pekoče omake so narejene na Kmetiji Vizjak in so domač, slovenski proizvod.

Izberi pekočo Čili frik omako po lastni izbiri, na voljo jih je pet:

  • Purple Haze 1/6
  • Desert Smoke 2/6
  • Bomb Zero 3/6
  • Dirty Sharon 4/6
  • Most Wanted 5/6

Čili pekoče omake so zmotno povezane zgolj kot dodatek mesu z žara. Ker imajo različne stopnje pikantnosti, se jih lahko uporabi praktično povsod, kjer se želi prebuditi brbončice. Lahko se popestri testetnine, rižote ali različne azijske jedi.

Najbolj nenavadna kombinacija je Purple Haze s kakšno slaščico, npr. kolačem, keksom, brownijem, sladoledom … Zakaj? Ker je omaka nekoliko sladkasta in se izredno dobro ujame z ostalimi sladkimi jedmi. Pa tudi slanimi, da ne bo pomote.

Podrobneje o pekočih omakah Čili frik

Purple Haze 1/6

Čili-frik-pekoča-omaka-purple-haze-ob-sladoleduPurple Haze pekoča omaka je najbolj blaga med Čili frik omakami.

Ob odprtju flaške te bo prevzel romantičen vonj modre frankinje in zimsko poživljajoča aroma cimeta ter medu. Po njej posegajo predvsem stranke nežnejšega spola in tisti, ki se na pot pikantne kulinarike šele podajajo.

Stopnja pikantnosti: 1/6

Sestavine: Modra frankinja, Jurka, medeni liker, Habanero Orange, Cayenne Pepper, med, cimet, koruzni škrob, konzervans: natrijev benzoat.

Neto količina: 100 ml

Desert Smoke 2/6

Čili-frik-pekoča-omaka-z-gosto-juhoDesert Smoke pekoča omaka je druga najbolj blaga med Čili frik omakami in je 100% naravna!

Stopnja pikantnosti: 2/6

Sestavine: Habanero Yellow & Orange, Lemon drop, dimljena paprika, chipotli, korenje, curry, kis, med, Piranska sol, začimbna mešanica, koruzni škrob, alergen: zelena.

Neto količina: 100 ml

 

 

Bomb Zero 3/6

Čili-frik-pekoča-omaka-bomb-zero-in-hamburger-z-jajcemBomb Zero pekoča omaka se nahaja na sredini pikantne letvice Čili frik omak in je 100% naravna!

Ko flaško odprete se v živo rdečo omako zazrete, Moruga pa vam ven zažuga: “Pazi kaj delaš z mano, saj drugače te bom spekla nehumano.” Klub temu, da je omaka zelo pekoča, še vedno obogati jed, pa vendar ne dobite občutka, kot bi jedli britvice.

Stopnja pikantnosti: 3/6

Sestavine: Naga Viper, Moruga Scorpion, Habanero Chocolate, capricorn paprika, rdeči poper, mehiški fižol, med, sol, kis, začimbna mešanica, koruzni škrob, alergen: zelena.

Neto količina: 100 ml

Dirty Sharon 4/6

Čili-frik-pekoča-omaka-in-rebrca-z-žar-prilogoDirty Sharon pekoča omaka bo primerna za poznavalce. Brez aditivov, dodanega sladkorja in škroba – 100% naravna!

Čili frik je poskrbel, da je Sharon poredna kot se le da, saj vsebuje nekje 70% vsebnosti čilija, kar je največ do sedaj. Zaradi tega se čili resnično izrazito okusi in je posebej primerna za zahtevnejše ljubitelje in poznavalce teh fantastičnih sadov narave.

Stopnja pikantnosti: 4/6

Sestavine: Carolina Reaper, Red Ghost pepper, Habanero Red & Lemon, Devil`s tongue, rdeča paprika, paradižnik, chipotli, kis, med, sol, začimbna mešanica, koruzni škrob, alergen: zelena.

Neto količina: 100 ml

Most Wanted 5/6

Čili-frik-pekoča-omaka-most-wanted-tacos-z-nacho-siromMost Wanted pekoča omaka je najbolj pekoča med Čili frik omakami. Brez aditivov, dodanega sladkorja in škroba – 100% naravna!

Čili frik se je malce poigral z najmočnejšimi sortami čilija, ki jim chilli-headi radi rečemo “Nuklearci”.

Stopnja pikantnosti: 5/6

Sestavine: Bhut Jolokia, Moruga red Scorpion, 7 Pod Red, rdeča paprika, pelati, med, origano, bazilika, sol, kis, začimbna mešanica, koruzni škrob, alergen: zelena.

Neto količina: 100 ml

Dodatne informacije

1. Izdelek

Desert smoke 2/6, Bomb zero 3/6, Dirty Sharon 4/6, Most wanted 5/6

2. Izdelek

Chili beer: 6x 0,33L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Chilli beer in pekoča omaka po tvoji zbiri”

Morda vam bo prav tako všeč…