Akcija!
Akcija!
CVETLIČNI MED Z ZAŠČITENO GEOGRAFSKO OZNAČBO + PIRINA MOKA
Neto količina:

Zagotovite si paket, ki je nastal z mislijo na pravi slovenski zajtrk.

Slovenski cvetlični med z zaščiteno geografsko označbo. Certifikat »Slovenski med z zaščiteno geografsko označbo« uradno potrjuje najvišjo kakovost medu in njegov geografski izvor.

Domača pirina moka za najboljši domač kruh (ali druge dobrote) - moka, ki jo najraje uporabljamo tudi pri nas doma in iz nje pečemo kruh in ostale pekovske dobrote.

Cena:

14,00

Zagotovite si paket, ki je nastal z mislijo na pravi slovenski zajtrk.

Slovenski cvetlični med z zaščiteno geografsko označbo, ki ga v sožitju z našimi čebelami pridelujemo na kmetiji Vizjak – Čebelarska zveza Slovenije mu je podelila certifikat »Slovenski med z zaščiteno geografsko označbo«, ki uradno potrjuje najvišjo kakovost medu in njegov geografski izvor.
Več o našem medu…

Domača pirina moka za najboljši domač kruh (ali druge dobrote) - moka, ki jo najraje uporabljamo tudi pri nas doma in iz nje pečemo kruh in ostale pekovske dobrote. Našo pirino polnozrnato moko meljemo kar se da sproti in uporabimo celotno zrno, zato vsebuje več vlaknin, mineralov in več beljakovin kot običajne moke.

V kompletu:

  • Slovenski cvetlični med z zaščiteno geografsko označbo, 900g
  • Domača pirina moka, 1kg

Recepti
‘A la Matic’

Poiščite navdih za svoje nove kulinarične mojstrovine med našimi recepti in navdušite s kombinacijami z našimi produkti (ali brez).

RECEPTI

Podobni produkti

Mnenja kupcev

O izdelkih s Kmetije Vizjak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci
SPLETNA TRGOVINA

Oceni izdelek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram