Vsa oddana naročila bodo odposlana po 11.3. zaradi moje odsotnosti med poslovno potjo v tujini. Hvala za razumevanje.
Slovenski cvetlični med
Neto količina: 900g

Cvetlični med je tradicionalen slovenski proizvod, ki ga v sodelovanju s čebelami pridelujemo na naši kmetiji.

Čebelarska zveza Slovenije mu je podelila certifikat "Slovenski med z zaščiteno geografsko označbo". Ta zagotavlja najvišjo kvaliteto medu in njegov geografski izvor.

Cvetlični med je prijetnega in blažjega okusa.

Medu ne segrevamo, zato lahko kristalizira. Utekočiniš ga lahko s segrevanjem do največ 38 stopinj celzija, saj tako cvetlični med še ohrani vse svoje pozitivne sestavine.

Sestavine:  

cvetlični med

Cena:

8,0014,00


Najnižja cena v 30 dneh: 8,00 €
+ddv
Vsa oddana naročila bodo odposlana po 11.3. zaradi moje odsotnosti med poslovno potjo v tujini. Hvala za razumevanje.

Domač cvetlični med pridelujemo na naši kmetiji. Naše čebele imajo mirno in s cvetlicami razgibano okolje, saj so jim na voljo travniki in sadovnjaki.

Naše stranke se za šmarski cvetlični med z naše domačije odločajo, ker je prijetnega in blažjega okusa z bogato aromo. Prepoznaš ga po svetli, skoraj zlati barvi. Obožujejo ga otroci in starejši.

Cvetlični med ni segrevan, zato lahko kristalizira. Priporočamo, da ga ne segrevaš prek 38 stopinj celzija, saj bo izgubil nekatere svoje naravne in dragocene sestavine.

Količina: 900 g

Cvetlični med je tradicionalen slovenski proizvod, ki ga najdemo v slehernem gospodinjstvu.

Uporabiš ga lahko kot naravno sladilo v čaju, pecivu ali kot namaz na kruhu z maslom. Vse več ljudi se zaveda pomena zdrave prehrane, zato ga dodajo v sadne ali zelenjavne smutije. Za zajtrk je primeren tudi v jogurtu, kot dodatek kosmičem ali v kombinaciji s sveže narezanim sadjem.

Cvetlični med si je svoje mesto izboril tudi pri ljubiteljih priprave mesa. Nenavadna kombinacija? Morda se sprva tako sliši, a le dokler je ne okusiš! Med mesu doda aromo in sladkast okus ter ustvari slastno zapečeno skorjico na piščancu ali svinjski pečenki. Zagotovo nekaj, kar moraš preizkusiti!

Rok trajanja: Za med je značilna njegova dolgotrajnost, če se ga hrani ob določenih pogojih. Še nikoli odprt je primeren za užitje tudi tri ali več let od datuma polnjena. Po odprtju kozarčka priporočamo, da ga porabiš v 6 mesecih.

Hramba: Hrani ga v suhem, hladnem in temnem prostoru.

"Odličen med, ki nam skozi celotno zimo pomaga pri vzdrževanju imunskega sistema. Poleti ga otrokom vmešam v ledeni čaj s svežo meto. Res vsestranska uporaba tega čebeljega daru!" ~ Živa iz Rogaške Slatine

 

Recepti
‘A la Matic’

Poiščite navdih za svoje nove kulinarične mojstrovine med našimi recepti in navdušite s kombinacijami z našimi produkti (ali brez).

RECEPTI

Podobni produkti

Mnenja kupcev

O izdelkih s Kmetije Vizjak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci
SPLETNA TRGOVINA

Oceni izdelek

Katalog

OBVESTILO!

Zaradi odsotnosti na poslovni poti v tujini, bodo vsa naročila obdelana in odposlana po 1.6.2023.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram