Erotična čili SHARON

13,90

Opis

Kdo ne pozna detektivke Prvinski nagon s poredno in zvito Sharon Stone, ter njeno famozno pozo prekrižanih nog, ki je zmešala štrene Gospodu Douglasu?!

Vnesite delček te vroče igre polne preobratov, tudi med vajine štiri stene. Naj vama pikantna omaka Dirty Sharon dvigne temperaturo, prebudi elegantni šarm, ter ogreje brbončice željne strastnega dotika.
Kričeče tanga hlačke pa odprejo pot fantaziji brez povratka. 😉

To je vajin dan, saj vesta kako gre ne? Kar se zgodi med štirimi stenami ostane med štirimi stenami. 😉

Pri tem romantičnem kompletu imate možnost dodati personalizirano sporočilo, ki nam ga posredujete v opombah pri zaključku nakupa.
Mi pa bomo poskrbeli, da bo vaša ljubljena oseba z navdušenjem prebrala vaše sporočilce, napisano na ličnem papirju, ki bo namenjeno samo njemu/njej.

Komplet vsebuje omako Dirty Sharon, ki udobno leži na lesenem dekorju, dodana sta mu mehka srčka, cvetlica, ter tanga hlačke.
Vse skupaj je zapakirano v prestižni črni škatlici z modernim potiskom imitacije usnja z rdečo pentljo. Darilce kar kriči po odprtju!

V kolikor ste vi plačnik, želeli pa bi poslati darilo na drug naslov, ga lahko po predračunu plačate na naš TRR, v opombe pa dopišite naslov za dostavo.

P.S. Omaka Dirty Sharon ni erotična igračka! Z vso ljubeznijo in iskrenim zanosom je bila pridelana zgolj za kulinarične užitke …