Vsa oddana naročila oddana med 3.6. in 16.6 bodo odposlana po 16.6. zaradi moje odsotnosti. Hvala za razumevanje.
Akcija!
Akcija!

Imuno dvojček - API PAPI + kremni med z ingverjem

Neto količina:

Dva naša najbolje prodajana izdelka tokrat v kompletu po ugodnejši ceni! Ravno prav za prihajajoče mrzle noči.

API-PAPI je naraven produkt, ki sestoji iz kar štirih izjemnih sestavin, ki jih proizvedejo čebele. Primeren je za krepitev imunskega sistema in poživitev telesa.

Združuje štiri sestavine: med, cvetlični prah, propolis in matični mleček.

Kremni med z ingverjem pa bo prav tako tvoj zaveznik pri krepitvi imunskega sistema. Kremni med ni termično obdelan, zato ohrani vse svoje naravne in za zdravje koristne sestavine.

Cena:

24,90
Najnižja cena v 30 dneh: 22,74 €


Najnižja cena v 30 dneh: 22,74 €
+ddv
Vsa oddana naročila oddana med 3.6. in 16.6 bodo odposlana po 16.6. zaradi moje odsotnosti. Hvala za razumevanje.

Dva naša najbolje prodajana izdelka tokrat v kompletu po ugodnejši ceni! Ravno prav za prihajajoče mrzle noči.

1. API-PAPI je naraven produkt, ki sestoji iz kar štirih izjemnih sestavin, ki jih proizvedejo čebele. Primeren je za krepitev imunskega sistema in poživitev telesa. Zaradi sladkega okusa ga radi jedo tudi najmlajši.

API-PAPI je naš najbolje prodajan izdelek. Združuje štiri sestavine:

  • Cvetlični med 86%
  • Cvetni prah 12%
  • Propolis 1%
  • Matični mleček 1%

Svetujemo, da se API-PAPI uporablja vsako jutro na tešče po 1 žličko. Pri uporabi priporočamo, da se uporablja lesena, keramična ali plastična žlička. Kovinske ne priporočamo, saj povzroči, da se s stikom kemična sestava medu spremni.

Rok trajanja: Še nikoli odprt je primeren za užitje tudi tri ali več let od datuma polnjena. Po odprtju kozarčka priporočamo, da ga porabiš čim prej.

Hramba: Obvezno ga hranit v hladilniku, saj je matični mleček zelo občutljiv na temperaturo. Prav tako svetujemo, da se po odprtju poje v celoti, s čimer preprečite možen vpliv oksidacije mlečka.

 

2. Kremni med z ingverjem pa bo prav tako tvoj najboljši zaveznik pri krepitvi imunskega sistema. Ta izdelek je naš prodajni hit, saj se kremna struktura in zmlet ingver v ustih tako prijetno mešata, da se mu je težko upreti.

Kremni med z ingverjem vsebuje dve domači sestavini:

  • med (97,5%), ki ga pridelajo čebele na naših in okoliških travnikih ter
  • ingver (2,5%), ki ga gojimo na naši zemlji.

Kremni med ni termično obdelan in je popolnoma naraven. Kremavost medu dosežemo s posebnim načinom obdelave, ki sproži, da se sladkorni kristali med seboj drgnejo in tako posvetlijo ter zgostijo. Takšen med ima nežno kremasto strukturo in je tudi lepše mazljiv.

Kremni med z ingverjem je zaradi svoje kremne in goste strukture posebej primeren kot namaz za na kruh (priporočamo ajdov kruh). Jutro lahko pričneš z bogato sadno solato in ji dodaš še žličko kremnega medu.

Če si želiš zaužiti vse naravne sestavine, ki jih premore med, priporočamo, da ga ne segrevaš oziroma ne dodajaš tekočinam nad 38 stopinj, saj se tako uničijo nekatere učinkovine. Kljub temu se ga pogosto uporablja pri peki, saj s svojo aromo in naravno sladkostjo obogati okus.

Rok trajanja: Za med je značilna njegova dolgotrajnost, če se ga hrani ob določenih pogojih. Še nikoli odprt je primeren za užitje tudi tri ali več let od datuma polnjena. Po odprtju kozarčka priporočamo, da ga porabiš v 6 mesecih.

Hramba: Hrani ga v suhem, hladnem in temnem prostoru.

 

"Ingver naravnost obožujem in ga v zimskem času redno uporabljam, saj mi občutno izboljša odpornost. Sedaj, ko sem odkrila, da ga lahko v enem izdelku združim še z enim naravnim proizvodom, sem čisto navdušena!" ~ Rada iz Novega mesta

Recepti
‘A la Matic’

Poiščite navdih za svoje nove kulinarične mojstrovine med našimi recepti in navdušite s kombinacijami z našimi produkti (ali brez).

RECEPTI

Podobni produkti

Mnenja kupcev
O izdelkih s Kmetije Vizjak
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci
SPLETNA TRGOVINA

Oceni izdelek

Dodaj odgovor

Katalog
OBVESTILO!
Zaradi odsotnosti na poslovni poti v tujini, bodo vsa naročila obdelana in odposlana po 1.6.2023.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram