MINI MIX v darilni embalaži

18,90

Počisti

Opis

VSEBINA IZDELKA IN KOMU JE NAMENJEN

V lično embalažo, obogateni z unikatno in skrbno ročno poslikavo, varno zapakiramo tri omake po vašem izboru. Darilo je primerno za vse, ki radi eksperimentirajo z različnimi pikantnimi okusi, domače kmečke obrti. Sestavite paket po svojem okusu!

Izbirate lahko med:
  • Most wanted – Najmočnejša omaka v Čili frik izboru. Frik se je malce poigral z najmočnejšimi sortami čilija, ki jim chilli-headi radi rečemo ”nuklearci”. Na trgu je zaznati vedno več povpraševanja po izredno pekočih omakah in Frik se ni dolgo obotavljal, brž je zavihtel svojo čarobno kuhalnico, zakuril v kotlu in predstavil svojo novo specialiteto.
  • Bomb zero – Tretja najmočnejša omaka v Čili frik izboru. Ko flaško odprete se v živo rdečo omako zazrete, Moruga pa vam ven zažuga: “Pazi kaj delaš z mano, saj drugače te bom spekla nehumano.” Klub temu, da je omaka zelo pekoča, še vedno obogati jed, pa vendar ne dobite občutka, kot bi jedli britvice. Menim, da je v kulinariki treba uživati in ne trpeti.
  • Dirty sharon – Frik je poskrbel, da je Sharon poredna kot se le da, saj vsebuje najvišji procent čilija. Zaradi tega se čili resnično izrazito okusi in je posebej primerna za zahtevnejše ljubitelje in poznavalce teh fantastičnih sadov narave. Nepogrešljiva je pri žaru, saj se blaga aroma naravnega dima sadnega drevja odlično poda kotletom, čevapčičem ali pleskavici, mariniranem mesu,… Za prave gurmane izbor no. 1!
  • Desert smoke – Čiliji in paprika so dimljeni v 60 let stari dimnici po starem etnološkem običaju. 4-5 ur se intenzivno dimijo s suhim lesom jablane, hruške ali slive. Nato se pretok zraka omeji, notri pa jih pustimo še celo noč, da jih nežna sadna aroma zgorelega lesa čimbolj obogati. Odlično se poda jedem, kjer je poleg narezek s sirom, ali azijskim prikuham, saj kutina in ingver dajeta aromatičen fruity okus.
  • Purple haze – Ob odprtju flaške vas bo prevzel romantičen vonj jurke ter zimsko poživljajoča aroma cimeta in klinčkov. Po njej posega predvsem ženski del in pa tisti, ki se šele podajajo na pot pikantne kulinarike. Poskusite jo dodati par kapljic na katerokoli slaščico ali sladoled in razvnela bo vaše brbončice do nebes in nazaj.

Purple haze

Neto: 100 ml
Poreklo: Slovenija – Kmetija Vizjak

Sestavine: grozdje jurka, medeni liker, klinčki, cimet, hruška, začimbna mešanica.
Žareča stopnja: *

Je najbolj blaga omaka v Čili frik liniji.
Ob odprtju flaške vas bo prevzel romantičen vonj jurke ter poživljajoča aroma cimeta in klinčkov. Po njej se navdušuje predvsem ženski del in pa tisti, ki se šele podajajo na pot pikantne kulinarike.
Poskusite jo dodati par kapljic na katero koli slaščico ali sladoled in razvnela bo vaše brbončice do nebes in nazaj.

Pred uporabo pretresite.
Ker omaka ne vsebuje konzervansov, jo po odprtju hranite v hladilniku!

Desert smoke

Neto: 100 ml
Poreklo: Slovenija – Kmetija Vizjak

Sestavine: dimljeni Yellow Habanero, Aji Cito in rumena paprika, kutina, korenje, kurkuma, ingver, začimbna mešanica.
Žareča stopnja: **

Je druga po vrsti v pikantni lestvici.
Čiliji in paprika so dimljeni v 60 let stari dimnici ali po domače “zelhnici” po starem etnološkem običaju naših babic in dedkov. Nekje 4-5 ur se intenzivno dimijo s suhim lesom jablane, hruške ali slive. Nato se pretok zraka omeji, notri pa jih pustimo še celo noč, da nežna sadna aroma zgorelega lesu čimbolj obogati čilije.

Odlično se poda jedem, kjer je poleg narezek s sirom, ali azijskim prikuham, saj dajeta kutina in ingver aromatičen fruty okus.

Pred uporabo pretresite.
Ker omaka ne vsebuje konzervansov, jo po odprtju hranite v hladilniku!

Bomb zero

Neto: 100 ml
Poreklo: Slovenija – Kmetija Vizjak

Sestavine: Naga Viper, Moruga Scorpion, Habanero Chocolate, Capricorn paprika, mehiški fižol, začimbna mešanica.
Žareča stopnja: ***

Najmočnejša omaka v Čili frik izboru.

Ko flaško odprete se v živo rdečo omako zazrete, Moruga pa vam ven zažuga: “Pazi kaj delaš z mano, saj drugače te bom spekla nehumano.”

Klub temu, da je omaka zelo pekoča, še vedno obogati jed, pa vendar ne dobite občutka, kot bi jedli britvice.
Menim, da je v kulinariki potrebno uživati in ne trpeti!

Pred uporabo pretresite.
Ker omaka ne vsebuje konzervansov, jo po odprtju hranite v hladilniku!

Dodatne informacije

1. Izdelek

Purple Haze, Desert smoke, Bomb zero, Dirty Sharon, Most wanted

2. Izdelek

Purple Haze, Desert smoke, Bomb zero, Dirty Sharon, Most wanted

3. Izdelek

Purple Haze, Desert smoke, Bomb zero, Dirty Sharon, Most wanted

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “MINI MIX v darilni embalaži”