Kremni med z belo čokolado in kokosom
Neto količina: 200ml

MED Z BELO ČOKOLADO IN KOKOSOM – spomni vas na vse dobro v življenju!

Kombinacija bele čokolade in kokosa je preprosto win-win! Bombažen okus bele čokolade najbolje dopolni okus kokosa, ki spreminja vsako priložnost v nekaj posebnega. Domači kremni med s kmetije Vizjak je kulinarična klasika, ki smo jo preoblekli v luksuzno doživetje in ustvarili teksturo, ki kliče po še!

Naš med je 'globoko' sladek, v bež odtenku, nežno gladek in čudovito mazljiv ter simpatične konsistence, saj kokosove mrvice ostajajo v ustih še dolgo po grižljaju! Medeni Raffaelo ali pa medeni kokosovi poljubčki so najbližja primerjava. Kremni med smo ponudili moškim, ženskam, otrokom, babicam in dedkom – všeč je prav vsem! Kremni med ohranja vse svoje naravne in zdravju koristne sestavine, saj ni termično obdelan in zato popolnoma naraven.

Cena:

12,90

MED Z BELO ČOKOLADO IN KOKOSOM – spomni vas na vse dobro v življenju!

Kombinacija bele čokolade in kokosa je preprosto win-win! Bombažen okus bele čokolade najbolje dopolni okus kokosa, ki spreminja vsako priložnost v nekaj posebnega. Domači kremni med s kmetije Vizjak je kulinarična klasika, ki smo jo preoblekli v luksuzno doživetje in ustvarili teksturo, ki kliče po še!

Naš med je 'globoko' sladek, v bež odtenku, nežno gladek in čudovito mazljiv ter simpatične konsistence, saj kokosove mrvice ostajajo v ustih še dolgo po grižljaju! Medeni Raffaelo ali pa medeni kokosovi poljubčki so najbližja primerjava. Kremni med smo ponudili moškim, ženskam, otrokom, babicam in dedkom – všeč je prav vsem! Kremni med ohranja vse svoje naravne in zdravju koristne sestavine, saj ni termično obdelan in zato popolnoma naraven.

Sestavine: 80 % domač cvetlični med, ki ga nabere domača čebelja družina na bližnjih travnikih, 10 % bele čokolade, 10 % kokosove moke (kokosove mrvice).

 

Okus prestiža in ljubezni do življenja

Uporabljate ga lahko samostojno, na žličko, kot dnevni priboljšek, kot bogat dodatek zajtrkom, malicam in večerjam, ali pa kot prilogo vsem vrstam sladic, pit, narastkov. Z eno besedo nepozaben! Priporočamo ga 'za pocartat', kadarkoli si zaželite 'kaj sladkega'. Le da boste zaužili visoko kakovostni med, poln dobrih učinkovin. Kremni med nastane s posebno obdelavo, kjer se sladkorni kristali med seboj drgnejo in zato posvetlijo ter zgostijo.

Dodaj v košarico ZDAJ…

 

 

 

Izboljšajte svoje jedilnike in jedi - s kremnim medom Bela čokolada s kokosom

 

Kremni namaz | Kremni med z belo čokolado in kokosom je zaradi svojega bogatega okusa in arome, ter goste, mazljive kremne strukture odličen nadomestek vsem sladkim namazom. Dovolj je, če ga na tanko namažete na toast, kruh, rogljičke, pite, piškote…

Kraljevske jutranje kaše | Žlička aromatičnega kremnega medu bo vsako kašo spremenila v pojedino! Še žlica granole, mletih mandljev ali drugih oreščkov, lana ali rdečega jagodičevja (borovnice, gozdne jagode, robide, jagode ipd.) in vaš obrok bo v hipu postal de luxe.

Sadje | Dodajte žličko kremnega medu vsemu koščičastemu sadju, bananam, eksotičnemu sadju in tudi avokadu - vsakdanjo malico boste spremenili v vrhunski desert.

Sladice | Domač vanilijev ali drug kremni sladoled, rogljiči, vaflji, palačinke, pecivo, žepki, gosti jogurti, piškoti, razne pite … vse tovrstne sladice bodo dobile še bogatejši in bolj prefinjen okus.

 

Chef kuhinje PRIPOROČA

Če želite zaužiti vse naravne sestavine, ki jih premore med, priporočamo, da ga ne segrevate oziroma ne dodajate tekočinam s temperaturo nad 38 stopinj, saj se tako uničijo nekatere učinkovine. Kljub temu se ga pogosto uporablja pri peki, saj s svojo aromo in naravno sladkostjo obogati okus.

Rok trajanja: Za med je značilna njegova dolgotrajna obstojnost, če se ga hrani ob določenih pogojih. Še nikoli odprt je primeren za užitje tudi tri ali več let od datuma polnjena. Priporočamo, da ga po odprtju kozarčka porabite v 6 mesecih.

Hramba: Hranite ga v suhem, hladnem in temnem prostoru.

 

Kako pridelujemo in kaj je kremni med?

Kremni med je góst, neprosojen, intenzivnejšega okusa, manj viskozen in ima kremasto strukturo.
V kulinariki uživa posebno ekskluziven in visok status.

 

Kremni med se že na prvi pogled močno razlikuje od medu, ki smo ga tradicionalno vajeni imeti v naših kuhinjah. Njegova struktura je gostejša, bolj kremasta in nudi bogatejši okus.

 

Cvetlični med pridelajo naše domače čebele na domačih in bližnjih travnikih ter poljanah. Pridelava kremnega medu, ki sledi, pa je nekoliko kompleksnejša, saj zahteva novo znanje, primerno opremo in več časa. Struktura in izgled kremnega medu nastaneta med posebnim postopkom, s katerim se sladkorni kristali med seboj drgnejo, s tem posvetlijo svojo barvo in zgostijo strukturo. Kremni med ni termično obdelan, zato navkljub postopku ostaja popolnoma naraven. Ohrani vse svoje najdragocenejše naravne sestavine, med postopkom pa se mu ne dodaja nobenih drugih sestavin ali snovi, kot so ojačevalci, sladkorji ali drugih umetni dodatki.

Med - zdravje za odrasle in otroke

Kremni med spominja na namaz in je zelo priljubljen med otroci, ki obožujejo kremasto strukturo. Kremni med z belo čokolado in kokosom je med TOP 3 kremnimi medovi! Starši so hvaležni, saj otroci, poleg tega, da se z njim pocrkljajo, obenem zaužijejo zdrav obrok ter se z veseljem privajajo na slovenski tradicionalni zajtrk.

Recepti
‘A la Matic’

Poiščite navdih za svoje nove kulinarične mojstrovine med našimi recepti in navdušite s kombinacijami z našimi produkti (ali brez).

RECEPTI

Podobni produkti

Mnenja kupcev

O izdelkih s Kmetije Vizjak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci
SPLETNA TRGOVINA

Oceni izdelek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram