Super paket

Akcija!
 • api-papi-na-žlici
 • kremni-med-z-ingverjem-teče-z-žlice
 • Kremni-med-z-goji-jagodami-kmetija-vizjak

34,70 29,90

V super zimskem paketu smo združili 3 v hladnih dneh vedno najbolje prodajane izdelke in sicer:

 • API PAPI – 4 čebelje dobrine v enem izdelku
 • Kremni med z ingverjem
 • Kremni med z goji jagodami

Tako lahko najboljše tri izdelke za hladne dni sedaj kupite po ugodnejši ceni in prihranite!

Šifra: KV0414. Kategorija: Oznaka:

Opis

 

V super paketu smo združili 3 v hladnih dneh vedno najbolje prodajane izdelke in sicer:

 • API PAPI – 4 čebelje dobrine v enem izdelku
 • Kremni med z ingverjem
 • Kremni med z goji jagodami

Tako lahko najboljše tri izdelke za hladne dni sedaj kupite po ugodnejši ceni in prihranite!

V nadaljevanju si lahko prebereš opise vseh izdelkov, da bo odločitev lažja.

Zakaj se odločiti za nakup kompleta?

Zato, ker je to odlična priložnost, da napolniš shrambo z v hladnih dneh najbolj prodajanimi izdelki. Tako ne ostaneš brez zaloge API PAPIja, kremnega medu z ingverjem in kremnega medu z goji jagodami. Nepogrešljiva izdelki v hladnih dneh!

In seveda zato, ker z nakupom vseh skupaj še prihraniš!

Način uporabe in rok trajanja

KREMNI MED Z INGVERJEM in KREMNI MED Z GOJI JAGODAMI

Kremni med ni termično obdelan in je popolnoma naraven. Kremavost medu dosežemo s posebnim načinom obdelave, ki sproži, da se sladkorni kristali med seboj drgnejo in tako posvetlijo ter zgostijo. Takšen med ima nežno kremasto strukturo in je tudi lepše mazljiv.

Če si želiš zaužiti vse naravne sestavine, ki jih premore med, priporočamo, da ga ne segrevaš oziroma ne dodajaš tekočinam nad 38 stopinj, saj se tako uničijo nekatere učinkovine. Kljub temu se ga pogosto uporablja pri peki, saj s svojo aromo in naravno sladkostjo obogati okus.

Rok trajanja: Za med je značilna njegova dolgotrajnost, če se ga hrani ob določenih pogojih. Še nikoli odprt je primeren za užitje tudi tri ali več let od datuma polnjena. Po odprtju kozarčka priporočamo, da ga porabiš v 6 mesecih.

Hramba: Hrani ga v suhem, hladnem in temnem prostoru.

API PAPI

Svetujemo, da se API-PAPI uporablja vsako jutro na tešče po 1 žličko. Pri uporabi priporočamo, da se uporablja lesena, keramična ali plastična žlička. Kovinske ne priporočamo, saj povzroči, da se s stikom kemična sestava medu spremni.

Rok trajanja: Še nikoli odprt je primeren za užitje tudi tri ali več let od datuma polnjena. Po odprtju kozarčka priporočamo, da ga porabiš čim prej.

Hramba: Obvezno ga hranit v hladilniku, saj je matični mleček zelo občutljiv na temperaturo. Prav tako svetujemo, da se po odprtju poje v celoti, s čimer preprečite možen vpliv oksidacije mlečka.

Predstavitev obeh izdelkov

API PAPI

API-PAPI je naraven produkt, ki sestoji iz kar štirih izjemnih sestavin, ki jih proizvedejo čebele. Primeren je za krepitev imunskega sistema in poživitev telesa. Zaradi sladkega okusa ga radi jedo tudi najmlajši.

API-PAPI je naš najbolje prodajan izdelek. Združuje štiri sestavine:

 • med
 • cvetlični prah
 • propolis
 • matični mleček

Količina: 230g

Kremni med z ingverjem

Kremni med z ingverjem je naš prodajni hit, ki navdušuje s svojim aromatičnim okusom. Kremna struktura medu in aromatični koščki sveže sušenega ingverja se nežno prepletajo in dajejo končnemu izdelku pridih eksotike.

Količina: 340g

Kremni med z goji jagodami

Kremni med z goji jagodami je eden izmed najbolje prodajanih izdelkov v hladnih dneh. Navdušuje zaradi dodatka vsem poznanih goji jagod, ki spadajo med t.i. ”superfoods”. Goji jagode dodane kremnemu medu so vzgojene na naši kmetiji!

Količina: 340g

Kaj je kremni med?

Kremni med se že na prvi pogled močno razlikuje od medu, ki smo ga tradicionalno vajeni hraniti v naših kuhinjah.

Njegova struktura je gostejša, bolj kremasta in tako daje občutek bogatejšega okusa. Spominja na namaz in je zato zelo priljubljen tudi med otroci … njihovi starši pa so hvaležni, ker z njim ustvarijo manj nereda. Je idealen, da se malčke navadi na tradicionalen slovenski zajtrk!

Pridelava kremnega medu je nekoliko zahtevnejša, saj zahteva novo znanje, opremo in več časa.

Struktura in izgled kremnega medu nastaneta med posebnim postopkom, s katerim se sladkorni kristali med seboj drgnejo, s tem posvetlijo svojo barvo in zgostijo strukturo.

Kremni med navkljub postopku ostaja popolnoma naraven in ni termično obdelan. Ohrani vse svoje najdragocenejše naravne sestavine, tekom postopka pa mu ne dodajamo ojačevalcev, sladkorja ali morebitnih drugih umetnih dodatkov.