NEREALNE SHUJŠEVALNE BLAMAŽE, KI PRAZNIJO VAŠ ŽEP!

Pomlad je čas ko prvič po daljšem obdobju oblečemo spet kratke rokave, majčke, španarce, kiklce in s tem seveda pokuka na plan ves zimski trud nalaganja maščobe za vsak slučaj, če pridejo hudi časi.

Tega se dobro zavedajo prodajni manipulanti, zato nas začnejo iz vseh strani napadati oglasi o čudežih, in fenomenih. Govorim o kapsulah, praških, zdravih napitkih in ostalih neumnostih, ki vam bodo zagotovile Halle Berry postavo brez spremembe dietnega plana in gibanja.

Če pa ste pripravljeni odšteti še nekaj perja za novo (revolucionarno seveda) Top Shop mašino, bo pa iz vas zagotovo naredila vse, kar ste si želeli v najbolj mokrih sanjah s samo 10 min vadbe na dan!

Halle Berry, prisega na Ab tronic in Slimcut!

JA SEVEDA, TO JE TAKO KOT, BI REKLI, DA KEMOTERAPIJA ZDRAVI RAKA IN DA LANSKA ČEBELARSKA AFERA NI BILA ZREŽIRANA OZIROMA PODKUPLJENA! 

Sploh ne vem kje naj začnem …

Prva neizpodbitna resnica je, da vsi ti top modeli po TV, ki predstavljajo neko kapsulo ali stroj, ki nardi iz kupa maščobe batmana, zelo verjetno niso nardili niti za par minut vaj na njih, razen kolikor so mogli povadit, da niso izpadli idioti na TV-ju.

Kako sem prepričan, da ne!? Ker so neučinkovite, nekatere naravnost debilno smešne in je vse skupaj en velik prodajni trik!

Ta bodybuilder, za pridobitev takšne postave SIGURNO NIKOLI NI UPORABIL te igrače! 

Izredno trenirana ženska + več ur photoshopa … 

Vsi ti modeli imajo zagotovo za sabo VEČ LET treningov in natančen prehranski načrt!

Poleg tega se za samo snemanje začnejo pripravljati, več tednov prej! Priredijo dieto in treninge za maximalno nizek % maščobe, ki ga potem ponosno razkazujejo po TV. Za grande finale, jih pa veliko številčno osebje v zakulisju, še dobro namažejo, naoljijo, uredijo pravo svetlobo, da res zgledajo popolni kot pušlc.

Tega vam seveda ne povedo …

Naj prikličem iz spomina, nekaj res fantastičnih bizarno – komičnih naprav.

Vsi se sigurno spomnimo različico « Butterfly Abs » (pozabil sem kako se je takrat reklo v Slo.)  reklama je res nepozabna, direkt za v video smešnice.
https://www.youtube.com/watch?v=jpvdADvPZUQ

Lepo vas prosim no. Ležal boš na bazenu, zram glodal rumove krogljice in usput se ti bo spodaj delal six pack?!

Sicer pa imamo v Sloveniji po novem U-Slender!

Spremenili so ime, obliko, ga naredili še malo bolj glomaznega in okornega, a vendar so po vseh teh letih spet uporabili popolnoma enak način verbalnega zavajanja.

 

http://www.topshop.si/sport_in_fitnes/u-slender.html

Ab circle  (realni video uporabnika, ki se po nakupu počuti kot jackass)

https://www.youtube.com/watch?v=irDZ5-EDEIY

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste kupili na videz super popolno napravo, ko pa ste jo doma sestavili, je bila pa le škripajoča, iz cenene plastike narejena, bleda senca produkta iz TV-ja?!

Moon walker haha

Očitna prevara!

Ter realnost …

Enostavno REES ne morem verjeti kako se še vedno najde kdo, ki nasede 20, 25, 30 let starim ponavljajočim se rekom, frazam in načinom manipulacije??!!

In potem še vse tiste fotografije PREJ/POTEM poleg pa še njihovi komentarji, ki bi še angry cat nasmejali, če bi razumel:

Če bi štekal Top shop pravljice, angry cat, ne bi bil več angry cat 🙂 

Trud v fitnesu se sicer izplača, ampak tisto je HARD work, to je pa SMART work;

Klasika vseh klasik: ” v samo 30 dneh sem zgubila XX cm v pasu in XX kg brez, da bi sploh rabila razmišljati o tem”;

Črno bele fotografije zastarelih mašin, (reklamirali so jih sicer isti proizvajalci, samo, da 10 let nazaj!) ki jih zasenčijo nove skulpture » strokovnjakov ». Odete z mnogimi barvami, osvetljene z močno lučjo, divja glasba iz ozadnja, ter vsaj 5 do 10 mega na treniranih športašev, ki skačejo naokoli vzhičene komentatorke s pretirano pobeljenimi zobmi, ki kar ne more verjeti novi tehnologiji, ki bo za vedno pokopala težave z odvečnimi kilogrami …

… In to vse iz udobnega naslonjača;

Če pokličete v naslednje pol ure dobite drugo (za vašega partnerja, ker tak sta na začetku, prve tri do štiri dni, took strašn zagreta, da se ne moreta zmenit kdo bo prej začel) po polovični ceni. To nam tudi med vrsticami pove, da gre verjetno za res zelo kvaliteten izdelek, če enega kupiš za 30€ potem pa dobiš že dva za 45€!

DOO YOUU GEET IT?!  IS ALL BULLSHIT FOR GOD`S SAKE!

Logično poglejmo na situacijo. Če bi obstajala tako lahka in enostavna pot bi bili vsi slim – fit!! Je res ali ni?!

Kdo si želi imeti 5, 10, 50 kg viška na sebi, če lahko poje eno tableto na dan, ter si nalima na trebuh metulja na baterije, pa bo v top formi?!

Tudi direktor Top Shopa, ne bi bil več let zapored najbogatejši Slovenec!

THERE IS NO FAST WAY AROUND IT!

Moj nasvet je enostaven, poceni in primeren za popolnoma vsakega!

Količino zaužite čokolade PREPOLOVITI!

Vse sladkane gazirane pijače zamenjajte z vodo!

Kolikor se da, izločite iz prehrane gluten, vsaj kruh!

Te kalorije pa nadomestite z zelenjavo (ne sadjem)!

Če pa ste še taki asi, da dodate poleg pol ure, do ene ure lahke športne aktivnosti vsaj 4-5X na teden, zagotavljam, da bodo rezultati ZELO hitro vidni! 

 

Tistim, ki pa se zdi to preveč, vam pa želim veliko užitkov ob gledanju Top Shop-a, Sensilaba, ter Actimel-a in obilo zagotovo nepozabnih nakupov še naprej.

 

Dodaj komentar