Rumenjake, škrob in mleko združimo ter počasi prilivamo vrelo mleko. Mešanico vrnemo nazaj na ogenj ter na nizkem ognju ob nenehnem mešanju kuhamo še 3 minute, da se zgosti. Mešanica ne sme preveč vreti, da se jajca ne skuhajo.
Dodamo še odcejene liste želatine in premešamo, da se raztopi.
Prelijemo v krožnik, pokrijemo s plastično folijo, da se ne napravi skorjica ter ohladimo. Ohlajeni kremi dodamo stepeno sladko smetano in predenemo v slaščičarsko rokavico.
Piškote in stopljeno maslo združimo v multipraktiku in nekajkrat 'pulznemo', da dobimo drobljivo zmes.
Za čokoladno omako stopimo belo čokolado skupaj s smetano.
Kozarec sestavimo tako, da na dno damo zmlete piškote ter jih nekoliko 'potučkamo' ob robove. Prelijemo s čokoladno omako in nabrizgamo medeno kremo. Postopek še enkrat ponovimo.
Dekoriramo s stepeno sladko smetano ter praženim kokosom.