Desert Smoke pekoča omaka 2/6
Neto količina: 100ml
Stopnja pikantnosti 2/6

Desert Smoke se odlično poda piščancu na sto in en način, sploh pečenim perutničkam, harmonično pa sovpada tudi z morsko hrano.

Sestavine:  

Rumena paprika, sladka koruza, Habanero Yellow & Orange, Lemon drop, dimljena paprika, chipotle, med, curry, kis, ksantan, koruzni škrob, sol, mešanica začimb, alergen: zelena

Cena:

7,90

Čiliji in paprika so dimljeni v 60 let stari dimnici ali po domače “zelhnici” po starem etnološkem običaju naših babic in dedkov. Nekje 4-5 dni se intenzivno dimijo s suhim lesom divje češnje. Nežna sadna aroma zgorelega lesa močno obogati čilije.

Nepogrešljiva: Odlično se poda piščancu na sto in en način, sploh pečenim perutničkam, harmonično pa sovpada tudi z morsko hrano.

 

 

Poreklo: Slovenija - Kmetija Vizjak

Pred uporabo pretresi. Po odprtju jo hrani v hladilniku in jo porabi v enem mesecu.

Recepti
‘A la Matic’

Poiščite navdih za svoje nove kulinarične mojstrovine med našimi recepti in navdušite s kombinacijami z našimi produkti (ali brez).

RECEPTI
Mnenja kupcev

O izdelkih s Kmetije Vizjak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci
SPLETNA TRGOVINA

Oceni izdelek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja