Vsa oddana naročila bodo odposlana po 11.3. zaradi moje odsotnosti med poslovno potjo v tujini. Hvala za razumevanje.
SLOVENSKI CVETLIČNI MED + API PAPI
Neto količina: 1140g

4 čudežne naravne sestavine: med, cvetni prah, propolis in matični mleček - da boste odlično pripravljeni na zimo!

'Klasika' čistega zdravja nikoli ne zataji! Ko udarita zima in mraz, se nanju najbolj in pravočasno pripravite s paketom 'modrosti naših babic'! 4 nepogrešljivi izdelki domačih čebel: med, cvetni prah, propolis in matični mleček okrepijo imunski sistem in vas opremijo z dodatno dozo odpornosti in energije.

Cena:

25,90


Najnižja cena v 30 dneh: 22,83 € (+3%)
+ddv
Vsa oddana naročila bodo odposlana po 11.3. zaradi moje odsotnosti med poslovno potjo v tujini. Hvala za razumevanje.

Zagotovite si najboljše od čebel v enem paketu:

Slovenski cvetlični med o, ki ga v sožitju z našimi čebelami pridelujemo na kmetiji Vizjak tokrat v kompletu.

Šmarski API-PAPI je naraven produkt, ki sestoji iz kar štirih izjemnih sestavin, ki jih proizvedejo čebele: med, cvetlični prah, propolis in matični mleček. Primeren je za krepitev imunskega sistema in poživitev telesa. 'Moderna' čebela, kot jih poznamo danes, je preživela 12 milijonov let evolucije planeta predvsem zato, ker je razvila najboljši pristop in načine za samoohranitev.
Več o API-PAPI

  • Cvetlični med 86%
  • Cvetni prah 12%
  • Propolis 1%
  • Matični mleček 1%

Šmarski med v kombinaciji z API-PAPI je prodajni hit, ki je redno razprodan!

Primeren je za male in velike otroke, za šolarje, mladino, zaposlene odrasle in vse v zrelih letih, saj krepi imunski sistem in vsestransko poživi telo. Modrost čebel (in babic) je neskončna!

Naročite komplet MED + API-PAPI in uživajte življenje polno energije in dobrega počutja vse do pomladi.

API-PAPI uporabljate vsako jutro na tešče po 1 žličko. Pri uporabi priporočamo, da se uporablja lesena ali keramična žlička (plastike ne priporočamo več!), saj kovinska  s stikom spreminja kemično sestavo medu.

Hramba: Še nikoli odprt je primeren za užitje tudi tri ali več let od datuma polnjena. Po odprtju kozarčka priporočamo, da ga porabite čim prej. Izdelek hranite v hladilniku ali v temnem prostoru, saj je matični mleček zelo občutljiv na temperaturo. Prav tako svetujemo, da se po odprtju poje v celoti, s čimer preprečite možen vpliv oksidacije mlečka.

Recepti
‘A la Matic’

Poiščite navdih za svoje nove kulinarične mojstrovine med našimi recepti in navdušite s kombinacijami z našimi produkti (ali brez).

RECEPTI

Podobni produkti

Mnenja kupcev

O izdelkih s Kmetije Vizjak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci
SPLETNA TRGOVINA

Oceni izdelek

Dodaj odgovor

Katalog

OBVESTILO!

Zaradi odsotnosti na poslovni poti v tujini, bodo vsa naročila obdelana in odposlana po 1.6.2023.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram