Vsa oddana naročila oddana med 3.6. in 16.6 bodo odposlana po 16.6. zaradi moje odsotnosti. Hvala za razumevanje.
'MEDENI OBJEM' TRIS KREMNIH MEDOV
Neto količina:

Naj vsaka pogostitev ali obrok postane DE LUXE kulinarična izkušnja.

Na Kmetiji Vizjak smo razvili že 6 odličnih kremnih medov, vi pa lahko po ugodnejši ceni izberete svoje 3.
Imajo preprosto tisto nekaj več! Ekskluzivnost arome in kraljevski okus! Izberite tris po vašem okusu in spremenite vsakdanji trenutek v posebno priložnost

Izbirate lahko med naslednjimi okusi kremnih medov:

 • s konjakom Hennessy
 • z ingverjem
 • s cimetom
 • s pravo bourbonsko vanilijo
 • s čilijem
 • z goji jagodami
Cena:

38,70


Najnižja cena v 30 dneh: 38,70 €
+ddv
Vsa oddana naročila oddana med 3.6. in 16.6 bodo odposlana po 16.6. zaradi moje odsotnosti. Hvala za razumevanje.

Pogostite tako, kot zvezde kulinarike!

Lepo pogrnjena miza, svečke, prijateljice, prijatelji ali družina … in končno priložnost za to, da si ukrademo trenutke zase ob očarljivem prigrizku. Srečanja ob mizi dobrot so trend novega časa!

Ko postrežete kremne medove 'MEDENI OBJEM', pa naj bo to ob krekerjih, siru, kruhu, sadju ali vafljih, boste doživeli, kar si vsak gostitelj želi – najprej tišino, nato zadovoljni mmmmm in slednjič besede navdušenja. Imajo okus in aromo, ki je nekaj posebnega, drugačnega, svetovljanskega!

 

In to je šele medeni začetek…

… ki se nadaljuje z najboljšim, kar nam ponujajo medene dobrote. Osnova vsem kremnim medom je

Cvetlični med, ki ga pridelajo naše domače čebele na bližnjih travnikih ter poljanah. Čebelarska zveza Slovenije mu je podelila certifikat »Slovenski med z zaščiteno geografsko označbo«, ki uradno potrjuje najvišjo kakovost medu in njegov geografski izvor.

Kremni med je góst, neprosojen, intenzivnejšega okusa, manj viskozen in ima kremasto strukturo. Je ekskluziven in ima v kulinariki visok status. Na naši kmetiji ga izdelujemo s posebnim postopkom večurnega mešanja, pri katerem se struktura medu zgosti, saj se sladkorni kristali med seboj drgnejo in ob tem posvetlijo barvo. Med ni termično obdelan, zato ostaja popolnoma naraven in ohrani vse svoje najdragocenejše sestavine.


Izberite svoj TRIS 'MEDENI OBJEM'

Izbirate lahko med naslednjimi okusi kremnih medov:

 • s konjakom Hennessy
 • z ingverjem
 • s cimetom
 • s pravo bourbonsko vanilijo
 • s čilijem
 • z goji jagodami

Kremni med s cimetom - za toplino in čisti užitek
Cimet nas spomni na toplino doma, dišeče in čarobne praznike. Ima izredno prijeten vonj in prijeten okus, zato je kremni med izjemno aromatičen. V kulinariki se uporablja predvsem za sladice, odišavljanje čokolade, čajev in kave. Odlično se dopolnjuje z vonjem in okusom vanilije. Kremni med vsebuje med domačih čebel in cimet, kremna struktura medu in mleti cimet se nežno prepletajo ter dajejo pridih romantike in blagostanja.

Kremni med z goji jagodami - sladek okus zdravja
Medu so dodane domače šmarske goji jagode vzgojene na naši kmetiji. Sadeži se 12-14 dni počasi ob blagi temperaturi sušijo na naši krušni peči. Med z goji jagodami je zaradi svoje kremne in goste strukture posebej primeren kot zdrav namaz za na kruh, lahko pa ga uporabimo tudi kot sladilo čaju ali bogat dodatek pecivu

Recepti
‘A la Matic’

Poiščite navdih za svoje nove kulinarične mojstrovine med našimi recepti in navdušite s kombinacijami z našimi produkti (ali brez).

RECEPTI

Podobni produkti

Mnenja kupcev

O izdelkih s Kmetije Vizjak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci
SPLETNA TRGOVINA

Oceni izdelek

Dodaj odgovor

Dosedanji komentarji

 1. Pozdravljeni,
  Zanima me se imate kape "čili frik"? ker bi rad kupil 2 ali 3 podobne zimske čili kape ? Tudi kaksna majca s čili napisom bi me zanimala. Seveda bi zraven kupil tudi kolekcijo čili omak.
  Hvala za odgovor in lep pozdrav

  Igor Bergant
  Kolarjeva 50
  1000 Ljubljana

Katalog

OBVESTILO!

Zaradi odsotnosti na poslovni poti v tujini, bodo vsa naročila obdelana in odposlana po 1.6.2023.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram